Fysiopalvelut

KokoNaisuus tarjoaa kattavan valikoiman fysiohoitoja kehon kiputilojen avuksi.

Naprapatia

Naprapatia on fysiatrinen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja –toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto. Naprapaatti käyttää monipuolisia hoitomenetelmiä apunaan ja hoidolla pyritään palauttamaan ja lisäämään potilaan työ- ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja toimintahäiriöitä.

Hoidamme laaja-alaisesti kiputiloja, kuten esimerkiksi selkä- ja niskakipua, olkapääkipua, polvikipua ja iskiasoireita. Lisäksi naprapaattimme hoitaa rasitusperäisiä ongelmia, kuten tenniskyynärpään ja polven alueen rasitusvammoja. Myös päänsärky ja huimausoireet kuuluvat naprapaatin hoitamiin ongelmiin.

Fysioterapia

Fysioterapia keskittyy kivun poistamiseen sekä ihmisten työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämiseen. Fysioterapia alkaa kuntoutujan terveyden, liikkumisen ja toimintarajoitteiden arvioimisella. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma.

Kuntoutujan omalla aktiivisuudella on tärkeä rooli fysioterapiassa. Ihmistä ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä asiantuntijan kanssa.

Akupunktio

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan ihminen on terve, kun elimistö on tasapainossa. Elimistön epätasapainotilat ovat syynä erilaisiin vaivoihin ja tauteihin. Akupunktion, kuivakuppauksen ja moksibustion tarkoitus on saattaa keho tasapainotilaan ja palauttaa ihmisen hyvinvointi.

Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. migreeniä, erilaisia rasitus- ja kiputiloja sekä lievittää stressiä.

Refleksologinen vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha, kokemusperäinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja. Hoitaessa pyritään palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat.

Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa. Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, ei ainoastaan jalkateristä ja alaraajoista. Jalkaterien lisäksi heijastejärjestelmiä löytyy esimerkiksi sääristä, korvista ja käsistä.

Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiaa voidaan hyödyntää mm. migreenin hoitoon, jännityspäänsärkyyn ja vatsavaivoihin.

Gua Sha -kampaus

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa öljyttyä iho käsitellään luusta, kivestä tai muovista valmistetulla kammalla. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää.

Hoito tasapainottaa kehon toimintaa ja lisää energiaa. Hoidosta voit saada apua mm. lihaskireyksiin, päänsärkyyn ja erilaisiin kiputiloihin.

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Viipurintie 35, 13210 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu