Palvelut

Tarjoamme ammattitaitoista kuntoutusta ja kehonhuoltoa ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tuki-ja liikuntaelinvammojen kuntoutus ja ennaltaehkäisy

Naprapatia

Naprapaatti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Naprapaatiksi voi kouluttautua ammattikorkeakoulussa (AMK), jonka suorittaminen kestää neljä vuotta.

Tyypillisesti naprapaatille hakeudutaan saamaan apua erilaisiin vaivoihin.  Tallaisia vaivoja ovat esimerkiksi selkäkipu, SI-nivel ongelmat, lantion alueen kiputilat, polven vääntymiset, nilkan nivelsiteiden venähdykset sekä niska-hartiaseudun ja olkapään vaivat. Naprapatian hoitomenetelmät nojaavat vahvasti alan tuoreimpaan tutkimustietoon ja sen perustana on lääketieteellinen terveys- ja sairauskäsitys.

Naprapaatin vastaanotolla asiakas haastatellaan ja tutkitaan huolellisesti. Tulosten perusteella naprapaatti kykenee tekemään päätöksiä tarpeellisesta hoidosta ja mahdollisista jatkotutkimuksista. Tutkimukset sisältävät tavallisesti neurologisia ja ortopedisiä testejä, sekä fyysisiä että toiminnallisia tutkimuksia.

Naprapaatin toiminnan ihmiset saattavat yhdistää helposti nivelten manipulaatiohoitoon eli ”niksautteluun”. Tämä on kuitenkin vain yksi naprapaatin käyttämistä hoitomuodoista, sillä hoito valitaan aina vaivan ja tavoitteen mukaan yksilöllisesti.  Naprapaatin hyödyntämiä muita hoitomuotoja ovat esimerkiksi harjoitusterapia, nivelen mobilisaatio, pehmytkudoskäsittelyt, ja asiakkaan yksilöllinen neuvonta.

Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi naprapaatin vastaanotolle. Mikäli sinulla on vaivaasi liittyviä magneetti- tai röntgenlausuntoja, otathan ne mukaasi, jotta naprapaatti saa selkeän kuvan ongelmastasi.

Varaa aika:
Juho Pitkänen

Fysioterapia

Fysioterapiassa arvioidaan ihmisen terveyttä, liikettä, liikkumista, sekä toimintakykyä. Fysioterapialla voit saada apua tilanteissa, joissa liikkumis- ja toimintakyky ovat tai saattavat olla uhattuina, esimerkiksi vamman, kivun, sairauden tai ikääntymisen takia. Fysioterapian tarkoituksena on edistää terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistä aktiivisuutta ja toimintakykyä koko eliniän ajan.

Fysioterapeutin työ on näyttöön perustuvaa ja asiakaslähtöistä ja monissa tapauksissa myös moniammatillista. Menetelminä fysioterapiassa käytetään ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista ja fysikaalista terapiaa, sekä apuvälinepalveluita.

Urheilufysioterapiassa keskitytään vammojen ennaltaehkäisyyn, suorituskyvyn parantamiseen sekä kuormituksen optimointiin. Vamman sattuessa huolehditaan vammautuneen kudoksen paranemisprosessista, mutta pyritään ylläpitämään tai kehittämään samanaikaisesti myös muita ominaisuuksia.

Varaa aika:
Jaakko Puronaho


Hierontapalvelut ja kehonhuolto

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on lihasta muokkaavaa ja venyttävää käsittelyä, jonka päämäärä on pehmytkudosten jännitystilojen vähentäminen (esim. rasituksen jälkeen) tai hermoston aktivoiminen (ennen urheilusuoritusta) sekä aineenvaihdunnan aktivoituminen ja sen myötä kuona-aineiden poistuminen kehosta. Pyrkimyksenä on vahvasti myös kehon liikkuvuuden parantaminen. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on enemmän lihasta rentouttavaa hierontaa, jonka päämäärät on samat kuin urheiluhieronnan. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Gua Sha -kampaus

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa öljyttyä iho käsitellään luusta, kivestä tai muovista valmistetulla kammalla. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää.

Hoito tasapainottaa kehon toimintaa ja lisää energiaa. Hoidosta voit saada apua mm. lihaskireyksiin, päänsärkyyn ja erilaisiin kiputiloihin.

Hyvä tietää

Osana asiakkaan hoitokokonaisuutta hieronnassa käytetään myös passiivisia venytyksiä, mobilisointia ja liikeharjoitteita. Tarvittaessa voidaan tukitoimina käyttää myös kinesioteippausta ja muita hoitomuotoja parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Hierojiltamme saat myös kotihoito-ohjeita, jotta voit itse osallistua kehosi tehokkaaseen huoltamiseen.

KokoNaisuuden hierojat ovat kaikki koulutettuja ja meidät löydät Valviran rekisteristä. Vain koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö ja täten oikeutettu potilasvakuutukseen.

Varaa aika:
Sanna-Maria "Sanni" 

Yrityskäynnit

Huolehdi työntekijöiden hyvinvoinnista ja varaa hieroja yrityskäynnille. Kysy lisää: p. 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Viipurintie 35, 13210 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu