Fysio

KokoTerveys tarjoaa kattavan valikoiman fysiohoitoja kehon kiputilojen avuksi.

Naprapatia

Naprapaatti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Naprapaatiksi voi kouluttautua ammattikorkeakoulussa (AMK), jonka suorittaminen kestää neljä vuotta.

Tyypillisesti naprapaatille hakeudutaan saamaan apua erilaisiin vaivoihin.  Tallaisia vaivoja ovat esimerkiksi selkäkipu, SI-nivel ongelmat, lantion alueen kiputilat, polven vääntymiset, nilkan nivelsiteiden venähdykset sekä niska-hartiaseudun ja olkapään vaivat. Naprapatian hoitomenetelmät nojaavat vahvasti alan tuoreimpaan tutkimustietoon ja sen perustana on lääketieteellinen terveys- ja sairauskäsitys.

Naprapaatin vastaanotolla asiakas haastatellaan ja tutkitaan huolellisesti. Tulosten perusteella naprapaatti kykenee tekemään päätöksiä tarpeellisesta hoidosta ja mahdollisista jatkotutkimuksista. Tutkimukset sisältävät tavallisesti neurologisia ja ortopedisiä testejä, sekä fyysisiä että toiminnallisia tutkimuksia.

Naprapaatin toiminnan ihmiset saattavat yhdistää helposti nivelten manipulaatiohoitoon eli ”niksautteluun”. Tämä on kuitenkin vain yksi naprapaatin käyttämistä hoitomuodoista, sillä hoito valitaan aina vaivan ja tavoitteen mukaan yksilöllisesti.  Naprapaatin hyödyntämiä muita hoitomuotoja ovat esimerkiksi harjoitusterapia, nivelen mobilisaatio, pehmytkudoskäsittelyt, ja asiakkaan yksilöllinen neuvonta.

Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi naprapaatin vastaanotolle. Mikäli sinulla on vaivaasi liittyviä magneetti- tai röntgenlausuntoja, otathan ne mukaasi, jotta naprapaatti saa selkeän kuvan ongelmastasi.

Varaa aika:
Juho Pitkänen

Fysioterapia

Fysioterapiassa arvioidaan ihmisen terveyttä, liikettä, liikkumista, sekä toimintakykyä. Fysioterapialla voit saada apua tilanteissa, joissa liikkumis- ja toimintakyky ovat tai saattavat olla uhattuina, esimerkiksi vamman, kivun, sairauden tai ikääntymisen takia. Fysioterapian tarkoituksena on edistää terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistä aktiivisuutta ja toimintakykyä koko eliniän ajan.

Fysioterapeutin työ on näyttöön perustuvaa ja asiakaslähtöistä ja monissa tapauksissa myös moniammatillista. Menetelminä fysioterapiassa käytetään ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista ja fysikaalista terapiaa, sekä apuvälinepalveluita.

Urheilufysioterapiassa keskitytään vammojen ennaltaehkäisyyn, suorituskyvyn parantamiseen sekä kuormituksen optimointiin. Vamman sattuessa huolehditaan vammautuneen kudoksen paranemisprosessista, mutta pyritään ylläpitämään tai kehittämään samanaikaisesti myös muita ominaisuuksia.

Varaa aika:
Jaakko Puronaho
Laura Termonen

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Viipurintie 35, 13210 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu