Hieronta

Hieronta sopii lähes kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Sen avulla voidaan ennalta ehkäistä useita tuki- ja liikuntaelinperäisiä vaivoja, kuten esimerkiksi plantaarifaskiittia, hyppääjän tai hiihtäjän polvi –tyyppisiä vaivoja, tenniskyynärpääongelmia, lihasjännityksistä johtuvia niskakipuja ja päänsärkyjä. Hieronta on myös tärkeä osa urheilijan ja kuntoliikkujan säännöllistä lihashuoltoa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on lihasta muokkaavaa ja venyttävää käsittelyä, jonka päämäärä on pehmytkudosten jännitystilojen vähentäminen (esim. rasituksen jälkeen) tai hermoston aktivoiminen (ennen urheilusuoritusta) sekä aineenvaihdunnan aktivoituminen ja sen myötä kuona-aineiden poistuminen kehosta. Pyrkimyksenä on vahvasti myös kehon liikkuvuuden parantaminen. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on enemmän lihasta rentouttavaa hierontaa, jonka päämäärät on samat kuin urheiluhieronnan. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Gua Sha -kampaus

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa öljyttyä iho käsitellään luusta, kivestä tai muovista valmistetulla kammalla. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää.

Hoito tasapainottaa kehon toimintaa ja lisää energiaa. Hoidosta voit saada apua mm. lihaskireyksiin, päänsärkyyn ja erilaisiin kiputiloihin.

Hyvä tietää

Osana asiakkaan hoitokokonaisuutta hieronnassa käytetään myös passiivisia venytyksiä, mobilisointia ja liikeharjoitteita. Tarvittaessa voidaan tukitoimina käyttää myös kinesioteippausta ja muita hoitomuotoja parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Hierojiltamme saat myös kotihoito-ohjeita, jotta voit itse osallistua kehosi tehokkaaseen huoltamiseen.

KokoNaisuuden hierojat ovat kaikki koulutettuja ja meidät löydät Valviran rekisteristä. Vain koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö ja täten oikeutettu potilasvakuutukseen.

Yrityskäynnit

Huolehti työntekijöiden hyvinvoinnista ja varaa hieroja yrityskäynnille. Kysy lisää: p. 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Viipurintie 35, 13210 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu