Kätilö

KokoNaisuuden kätilöpalveluihin kuuluvat raskausajan tarkistuskäynnit ja keskustelut, raskausajan ja synnytyksen jälkeinen liikuntaohjaus, vatsalihasten erkauman tutkiminen ja hoito, sectioarpien käsittelyt, raskausajan ryhmäohjaukset, imetysohjaus sekä kätilödoulaus ja avautumisvaiheen seuranta kotona. Kaikki palvelut ovat mahdollista toteuttaa myös kotikäyntinä.

Kätilön vastaanotto

Kätilön vastaanotolla raskausaikana voimme tehdä ulko- ja sisätutkimuksen tarpeen mukaan, kuunnella sikiön sydänäänet ja tarkistaa verenpaineen, verensokerin sekä tutkia virtsanäytteen. Mahdollisia kiputiloja voidaan hoitaa käynnillä esimerkiksi guasha-kampaa, akupunktioneuloja tai kinesioteippiä hyödyntäen. Samalla voimme myös keskustella mahdollisista mieltä painavista asioista.

Synnytyspelko

Synnytyspelkokeskusteluun voit hakeutua, vaikka synnytys ei varsinaisesti pelottaisikaan, mutta koet tarvetta keskustella asiasta kätilön kanssa. Voimme yhdessä käydä läpi eri kivunlievitysmenetelmiä ja synnytykseen valmistautumista sekä henkisesti että fyysisesti. Myös aiempien synnytysten läpikäynti on mahdollista sekä synnytyssuunnitelman laatiminen tulevaan synnytykseen.

Imetysohjaus

Imetysohjaus voi olla tarpeen, jos koet epävarmuutta imetyksen tai maidon riittävyyden suhteen, epäilet että vauvan imuote on huono, kaipaat vinkkejä eri imetysasentoihin tai tukea muuhun imetykseen liittyvään asiaan. Vauvan kieli- tai huulijänneoperaation jälkeen suositellaan imetysohjausta, jotta varmistutaan oikeasta imutekniikasta ja imetys jatkuisi mahdollisimman ongelmattomasti operaation jälkeen. Muistathan että lääkärin lähetteellä olet oikeutettu Kelan tukeen imetysohjauksesta!

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Viipurintie 35, 13210 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu