Liikuntaryhmät

KokoNaisuuden kätilöpalveluihin kuuluvat raskausajan tarkistuskäynnit ja keskustelut, raskausajan ja synnytyksen jälkeinen liikuntaohjaus, vatsalihasten erkauman tutkiminen ja hoito, sectioarpien käsittelyt, raskausajan ryhmäohjaukset, imetysohjaus sekä kätilödoulaus ja avautumisvaiheen seuranta kotona. Kaikki palvelut ovat mahdollista toteuttaa myös kotikäyntinä.

KokoNaisuus kuntoon -ryhmät naisille

Keskitymme syviin lihaksiin ja lantionpohjan lihasten treenaamiseen lempeällä tavalla. Tässä pienryhmävalmennuksessa jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta oman tasonsa mukaan. Tämä tunti sopii jokaiselle naiselle, joka haluaa vahvistaa tärkeitä syviä lihaksiaan.

Lantionpohjan lihaksia voi treenata iästä riippumatta! Hyvillä lantionpohjalihaksilla on suuri vaikutus hyvinvointiin:

  • Virtsapidätyskyky paranee
  • Emättimen ja virtsarakon alueiden verenkierto paranee
  • Emättimen ja virtsarakon toimintojen palautuminen synnytyksen jälkeen nopeutuu
  • Saattaa helpottaa synnyttämistä
  • Emättimen ja kohdun laskeutuminen vähenee
  • Lisää intiimialueen tuntoherkkyyttä
  • Lisää yhdynnän aikaista seksuaalista halukkuutta ja intensiteettiä
  • Helpottaa yhdynnän onnistumista

Kovempi kokonaisuus -ryhmät miehille

Miesten lantionpohjalihasten harjoittaminen on taka-alalle jäänyt, vaiettu ja useimmille jopa täysin tuntematon aihe....

Työhyvinvointi-
palvelut ja yksityistilaisuudet

Onko kaveri- tai työporukkasi vailla rentouttavaa illanviettoa? Oletko järjestässä syntymäpäiviä, vauvakutsuja tai polttareita? Haluaisitko järjestämääsi urheilutapahtumaan lihashuoltopisteen? Haluaisitko yrityksesi työntekijöille rentoutusta ja lihashuoltoa? KokoNaisuuden palveluista voimme koota juuri sinun tapahtumaasi ja tarpeisiisi sopivan paketin, kuten esimerkiksi hieronta, liikunta- tai kehonhuoltotuokio, mielihyvätuotteiden esittely tai muu toivomanne ohjelma.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sekä lisätietoja puhelimitse p. 010 5818920 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Sibeliuksenkatu 4, 13100 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu