Seksuaali

Seksuaalineuvonta ja -terapia ovat erilaisten seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvien asioiden käsittelyä dialogisessa vuorovaikutuksessa.

Seksuaaliterapia

Seksiaalisuus on merkittävä osa ihmisyyttä ja jokaisen omaa persoonaa. Siksi esimeriksi seksuaalisuuteen liittyvät hämmennyksen tai syyllisyyden tunteet, fyysiset toimintahäiriöt tai riippuvuus- ja luottamusongelmat vaikeuttavat yhtä lailla omaa kuin kumppaninkin elämää. Asioista saattaa olla vaikea puhua ja salailu lisää taakkaa entisestään. Seksuaaliterapia on olemassa sinun seksuaalista hyvinvointiasi varten.

Seksuaaliterapiassa asiakkaan tilannetta kartoitetaan laaja-alaisesti. Seksuaaliterapian pituus määritellään asiakkaan tilanteesta ja toiveesta käsin. Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin kanssa. Yksilötapaamisten kesto on 60 minuuttia ja paritapaamiset 90 minuuttia.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta auttaa seksuaalisuuden, seksin, sukupuolisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksissä. Seksuaalineuvonnan pituus määritellään asiakkaan tilanteesta ja toiveesta käsin. Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin kanssa. Yksilötapaamisten kesto on 60 minuuttia ja paritapaamiset 90 minuuttia.

Milloin

Seksuaalineuvontaan tai seksuaaliterapiaan kannattaa hakeutua, jos jokin seksuaalisuuteen tai seksuaaliterveyteen liittyvä kysymys mietityttää. Näitä tilanteita voivat olla esimerkiksi:

  • Haluttomuus
  • Sukupuoli-identiteetti
  • Seksuaali-identiteetti
  • Sairastumisen vaikutukset seksuaaliterveyteen
  • Kehonkuva
  • Seksuaalitoimintojen haasteet
  • Seksuaaliset traumat, kaltoinkohtelu

Tutustu Kokonaisuuden terapiapalveluihin osoitteessa: www.kokomieli.fi

Ota yhteyttä:
Tanja Simola p. 050 300 2502
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkoajanvarauksestamme löydät kaikkien toimijoidemme palvelut.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulla on muuta kysyttävää palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Puhelin: 010 5818920, mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Copyright Liiketila KokoNaisuus 2019. All Rights Reserved.
Viipurintie 35, 13210 Hämeenlinna. Puhelin: 010 5818920. Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Webdesign: MI Suunnittelu